Vinn en Ergorapido

Electrolux har startat en tävling där man letar efter Europas bäst inredda hem. Jag har blivit tillfrågad att stå värd för en lokal version av tävlingen – Sveriges bäst inredda hem. Tävlingen pågår till t o m 14 december. Därefter kommer jag att välja ut en vinnare som får en Ergorapido. Så här gör du för att delta och då har du också chansen att vinna en europeiska priset:

1. Ladda upp ditt bidrag på http://www.ergorapido.com, gå till Vinn och Skicka bidrag.

2. Under Smeknamn taggar du ditt bidrag med ”flex”, tex: ”flex_dittnamn” (detta är viktigt för att jag ska kunna hitta era bidrag). Klart!

Jag väljer sedan en vinnare i min smak och annonserar det här på bloggen. Nu hoppas att jag att ni är många som vill vara med. Jag ser fram emot att kika på era bidrag! Y

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.