Stora tavlor

Nya tavlor kan förändra ett rum mycket. Våga dekorera väggen med ett riktigt stort foto/konstverk. Köket ovan får en helt annan karaktär med de stora målningningarna på väggen. Att de sedan består av små bilder ger en läcker effekt. Ger en hemtrevlig känsla och för in flera olika färger i köket. Här har man plockat upp de röda som accentfärg. Lätt att förändra. *********************************************
Ett stort foto på barnet/barnen i familjen blir lätt en favorittavla. I färg eller svart-vitt. Rama in eller tryck på canvas. Här, i trappan, ett stooort foto på familjens lilla tös. En charmig, klurig min. Titta även på belysningen; läckra armaturer över diskbänken och en snygg pendel, med flera belysningspunkter, i fönstret. Y *************************************************
Bilder från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.