Snöflingor

Snö är ordet för dagen! Vi vaknade i morse till ett underbart snölandskap. Det hade kommit massor med snö under natten och det har snöat i stort sett hela dagen. Maken var ute och skottade i mer än en timme. Jag älskar snö, norrlänning som jag är. 🙂 Sonen älskar förstås också snö – vilket barn gör inte det? Och Ville kör lyckligt sin nos genom snön. Han är född i Sundsvall i februari, så han är en riktig snöhund.
*********************************************************************
Dagen har ägnats åt stilla hemmaliv. Sonen har byggt lego och hela familjen har tittat på Harry Potter. Jag njuter av lugnet. Vår Fling lyser vackert upp burspråket i vardagsrummet. Den är verkligen så, så fin! Att Fling föreställer en snöflinga känns ju helt rätt en dag som denna. 🙂 Y ********************************************************************
Foto: Annika Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.