Två år med bloggen!

Idag fyller Flexbloggen 2 år! Bloggen som har blivit en del av min vardag – och helg. 🙂 Den öppnar ständigt nya dörrar och jag tycker fortfarande att det är superroligt att blogga. Jag kommer förstås att fortsätta att utveckla bloggen. Jag vet att ni vill se fler bilder från mitt hem och det ska jag försöka åstadkomma, trots att det tar emot ibland – det känns så privat. Nästa år hoppas jag ska bjuda på både en och två överraskningar. Vad vet jag inte än. 🙂

Den här bilden visar en del av vår TV-bänk. Ni anar vår härligt platta TV, som står på bänken. Den är till och med snygg – och det tycker jag sällan om TV-apparater. Lampan kommer från Indiska, hjärtat och den lilla glasgranen har vi köpt på Mias Lustgård här i Umeå. Den stora lerkrukan är handgjord i Portugal. I den gör jag ett eget arrangemang varje år. Julgrupperna som man ser i handeln tilltalar mig sällan. Dessutom så är det så roligt att plantera sin alldeles egen. Y

Foto: Annika Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.