Farmer life

Danska Boligmagasinet listar Farmer life som en trend för 2010. Farmer life är redan stort i England. En inredningsstil som med all säkerhet har sitt ursprung i den engelska landsbygden. ********************************************************************
Ett program som jag gillar är ”Escape to the Country” (TV8)? En mäklare/programledare hjälper ett engelskt par, som vill flytta från stan till landet, att hitta sitt ”drömhus”. Det är intressant att se olika planlösningar och hur husen är inredda. Jag blir alltid sugen på att bo i en ”converted barn” (ombyggd lada). Y ****************************************************************************

Bilder från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.