Trevlig helg!

Den här helgen kräver nästan en bild från Formex. Formex stora vårmässa öppnade i torsdags och den är öppen hela helgen. Tyvärr bara för fackbesökare och media. Pressfrukosten var i torsdags och jag var inbjuden, men hade ingen möjlighet att åka den här gången. Min man har jobbat i Stockholm hela veckan. Och två frånvarande föräldrar – det fungerar ju inte. Det gjorde inte så mycket för jag åker till Stockholm Furniture Fair i början av februari istället, så jag har mitt roliga kvar. Men ärligt talat – lite trist var det allt. 🙂

I helgen ska jag börja måla i sonens rum. Och på söndag har jag en inredningskonsultation. Jag har inga problem med att jobba på helgen. Det är bara roligt. Det kommer fler Formex-relaterade inlägg i helgen. Hoppas att solen tittar fram på er alla! Trevlig helg! Y

Pressbild från Formex. Handmade. Foto: Per Ranung.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.