Personligt sovrum

Formex tema för våren och sommaren 2010 är Creative Flow. Det handlar förstås mycket om kreativitet, men även hållbarhet och skapande miljöer. Gränser suddas ut mellan konst och formgivning och mellan staden och landet, säger Susann Moberg Granström, projektledare för Formex. Naturkänsla blandas med containerfynd och textilier och mönster är viktiga. Konsten tar ännu mer plats hemma; nu även i form av skulpturer och figuriner. Konstattiraljer som ramar, målardukar och penslar. Personlig inredning!

Det här sovrummet har en hel del av det. Textilier och mönster. En gammal byrå. Målningar. En ram som dekoration. Personlig inrett? Utan tvekan. Y

Bild från Living Etc.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.