Omslag och matplatser

Två bilder som återknyter till det senaste inlägget. Matplatser naturligtvis, men även en udda stol som bryter av och gult som accentfärg. Omslagets gula text är ursnygg till det neutrala köket. Ett kök som man lätt förändrar med olika accentfärger. Jag är inne på gult just nu, men har inte enda gul sak hemma. Hum… En stol som bryter av med en annan färg är ett enkelt sätt att skapa spänning i inredningen. Det händer något oväntat. Läckert och lite vågat. Konstigt, kanske några skulle säga. Jag gillar verkligen inredningen på den övre bilden. Snyggt! **************************************
Den nedre är lite väl kal för min smak. Jag tycker inte om när golvet flyter in i väggen. Det blir lätt så när allt är vitt och det inte finns några golvlister. Jag vill att golvet ska kännas som en bas. Ett mörkare golv eller en färg på väggen hade gjort susen. Då skulle det läckra taket komma mer till sin rätt. Men jag gillar Eamesstolarna (plast) till det mer rustika träbordet. Och lampan, Random light, såklart. Den skulle jag vilja sänka lite… Åh, så petig jag verkar nu… 🙂 Men de små detaljerna och centimetrarna hit eller dit är viktiga för slutresultatet. Det kan göra större skillnad än man tror. Y *****************************************
Bilder från RUM.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.