Dixie inspirerar

Fina inspirationsbilder från det svenska företaget Dixie. Dixies kollektioner står för enkel form, koordinerade mönster och färger. I bokhyllan ser ni en brevkorg och små backar av returpapper. Ni ser även fina Wing sidobord från Design House Stockholm tillsammans med en äldre pinnstol (fin färg). *******
*********************************************************************
De vita korgarna är tillverkade av vattenhyacint. Ni känner kanske igen Pappelina-mattan och tavlan från IKEA? Svart, vitt och rött är en fin, fräsch kombination. Och jag gillar randiga tapeter. Klassiskt snyggt. Har precis beställt en randig tapet till min sons rum. Dörrmattorna är av kokos resp. jute. Krukan med siffror är av betong. Y *****************************************
Bilder från Dixie (klicka upp bilderna, så ser ni bättre).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.