Ferm Living Kids Collection

Ferm living har en jättefin barnkollektion. Jag har tidigare visat ”Marionette”-kuddarna. Den söta filten med ugglan hänger jag gärna på väggen i ett barnrum. Ovanför sängen, så har barnet något att titta på innan det somnar. Nästa bild visar ugglan som kudde eller mjukisdjur. Bara att välja.
****************************************************************
Jag minns när min son hade sin robotperiod. Han hade älskat de tuffa robotkuddarna. Fina robot wallstickers. Superbra – bara att ta bort när man vill förändra. Fina filtar. Vändbara. Den nedre, Rush Hour, gillar jag speciellt mycket. Mönstret finns också på kudde. En sådan funderar jag på till sonens rum. Y ************************

Pressbilder från Ferm Living.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.