FlipFlop, Piniwini och Stow

Karl Andersson & Söner visade flera nyheter på möbelmässan. Bl a fina FlipFlop. Formgivare är Wis Design (Lisa Widén och Anna Wallin Irinarchos). FlipFlop kan användas som kroklist och/eller exponeringsställ. Flippa upp eller ner krokarna. Häng upp en eller flera och bilda en lång ”spetskant” på väggen. FlipFlop finns i svart och vitt. Välj mellan 3, 6 eller 14 krokar. **********************************************
Piniwini har redan uppmärksammats i inredningstidningarna. Piniwini är en väggfast liten pinne som fungerar som en hylla. Man får känslan av att böckerna (eller tidningar, CD, DVD) balanserar på pinnen. Design; Linus Svärm. Pinnen finns i svart och vitt. En liten hylla som passar nästan var som helst i hemmet. ****************************************************************
Stow består av byrå, skåp och mediabänk med kombination av dörrar och låda. Stow finns i åtta färger. Formgivare är Patrik Hansson. Stow passar fint i ex vardagsrummet, hallen och som sängbord. Y ****
********************************************
Pressbilder från Karl Andersson & Söner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.