The Laughing Rabbits

Sagans värld inspirerar och porslinsfiguren gör comeback. Så inleder Rosenthal sitt senaste pressmeddelande. Att vi inspireras av filmer är inget nytt. Den senaste i raden är utan tvekan Tim Burtons version av Alice i underlandet. Filmen har redan gjort avtryck både i mode- och designvärlden; lekfull design. Här i Sverige har den inte ens haft premiär.
****************************
Som svar på den rådande trenden presenterar Rosenthal The Laughing Rabbits. The Laughing Rabbits designades av Max D H Fritz för Rosenthal redan 1930. Kaninerna har uppdaterats och fått en ny dekor i form av guld och platina. Karl Lagerfeld använde The Laughing Rabbits i kampanjen EGO, där han fotade Rosenthals porslin tillsammans med modellen Brad Koenig i oväntade miljöer. Vad säger ni, är ni redo för porslinfigurernas återkomst? Y *******************************************

Pressbilder från Rosenthal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.