Trevlig helg!

Ja, jag hann! Få in mitt ”Trevlig helg”-inlägg, som jag skriver varje fredag, innan det blev en ny dag. 🙂 Jag har varit på 13-årskalas. Det kalas som inte blev av förra helgen. Mycket trevlig och gott fika. Idag blev det klart att jag flyttar in i ett kontor i centrala Umeå. Det känns toppen! Självklart så kommer det bilder därifrån när jag har målat och inrett klart. Imorgon ska jag träffa Isa och Annelie. Vi ska fika och planera lite. Sedan blir det middag och melodifestival hos vänner. Bloggar gör jag såklart också. 🙂 Trevlig helg till er alla! Kram Y
*********************************************************
Bild från Mad & Bolig.

En kommentar

  1. Magnus

    Hej! Jag håller på och inreder en liten kontorshörna hemma och har letat som en galning efter en kontorsstol. Eftersom hörnan är i vardagsrummet vill jag ha en riktigt snygg stol. Har du några tips? tack /M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.