Solgult kök

Ett härligt solgult kök. Ett varsamt renoverat originalkök från 50-talet. Gult och vitt, med detaljer i svart, rosa, blått, grönt, rött (lampans sladd) och lite orange. En härlig blandning som fungerar fint. Udda stolar i olika färger. Inom feng shui står gult står för lycka, glädje och kreativitet. Gult ger energi och den gula färgen rekommenderas i just kök (och vardagsrum). Tänk när man går upp på morgonen, småtrött, och möts denna gula färgexplosion. Uppiggande. ***************************************************
De allra flesta väljer en mer neutral färg i sitt kök. Men om man själv målar om sina köksluckor eller lämnar in för lackering, så kan man våga sig på att prova en lite mer framträdande färg. Resultatet kan bli så här lyckat! Y
*********************************************
Bilder från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.