Trevlig helg!

Jag har tillbringat fredagkvällen på mitt nya kontor. Med make och son. Vi åt vår fredagmiddag där också. Pizza – direkt ur kartongen. 🙂 Ganska mysigt, faktiskt. Lite picknickkänsla. Vi håller fortfarande på med grundarbetet. Väggarna är snart släta och fina. Då kan vi äntligen börja måla. Och tapetsera.

En vägg ska få tapet. En ljus sådan, som inte ska sticka ut så mycket från de andra väggarna, som ska bli vita. Varför vitt? Rummet är inte jättestort och jag vill ha det så ljust som möjligt. Dessutom så ska jag arbeta med många olika färger där, så det får gärna vara en lugn omgivning. Så, mycket om kontoret idag, men det är det som rör sig i mitt huvud just nu. 🙂 Trevlig helg, alla rara! Kram Y

Foto: Eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.