Tapeter, tapeter

Jag blir glad av tapeter! Färger, mönster. Som konstverk. Tapeter kan förändra ett helt rum på nolltid (nåja). I helgen har jag klurat på vilken tapet jag ska välja till mitt kontor. Kontoret ligger i ett 50-talshus, som har vissa tidstypiska detaljer kvar. Så en tapet med ett mönster som är inspirerat från den tiden skulle vara fint.
****************************************************************************
Jag har roat mig med att titta på originaltapeter, bl a från 50-talet. Roligast var nog ändå att kika på 70-talstapeterna. Lite mysigt att tänka tillbaka på de tapeter vi hade hemma back then. Och roligt att så många 70-talsinspirerade mönster är populära idag. Det kliar i fingrarna att beställa, men det får bli till något annat projekt. Imorgon ska jag åka och titta på tapeter på plats i färgbutiken. Då brukar det klarna snabbt. Klart är att den ska vara ljus och inte sticka ut alltför mycket från de övriga väggarna. Ingen markant fondvägg, alltså. Vi får se vad det blir.
***************************************************
Fina tapetbilder från Hus & Hem. Jag blir glad bara av att titta på dem. Ni förstår vad jag menar med konstverk. Y ********************************
Bilder från Hus & Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.