Kompakt hemmakontor

Ett kompakt hemmakontor. Det är inte första gången jag skriver om små kontorshörnor i hemmet. Även om vi numera ofta har bärbara datorer, som man kan sitta med lite varstans, så är det praktiskt att ha en speciell plats där man kan samla viktiga papper, räkningar och annat.

Jag gillar lösningen på bilden. Den smälter snyggt in ex ett vardagsrum. Eller varför inte ett tonårsrum? Målat i svart, kanske. Det finns alla möjligheter att skräddarsy hyllorna, så att de passar precis där man vill ha dem. Man kan ganska lätt fixa sin egna hyllor; snickra själv eller lämna en ritning till en snickare. Jag gillar och sparar idéen i huvudet till framtida projekt. Y

Bild från DWR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.