Back in business

Nu är jag tillbaka. Det blev några dagars ofrivilligt uppehåll från bloggen. Jag har saknat uppkoppling både hemma och på kontoret – hur osannolikt det än kan låta. Tack Jocke för att du drog en ny sladd! Nu har jag flyttat möbler till kontoret och sitter här och har det ganska bra. 🙂 Än är det kalt på väggarna, men en liten Myrten har fått ta plats på min fina fönsterbänk av marmor. Hoppas att den ska trivas. Jag ser fram emot att få upp en hylla och tavlor. En besöksstol ska också inhandlas. Allt är klart i huvudet – jag vet precis hur jag vill ha det. När det är klart kommer bilderna som jag har lovat er. ************************************************************
De fina bilderna ovan kommer från danska WAUW design, som tillverkar vackra produkter i keramik och glas. Y ************************************************************
Pressbilder från WAUW design.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.