Eco Wood

Eco Wood är en alldeles ny kollektion från Eco Wallpaper. Tapeterna har mönster av trädets grenar, stammar och blad. Det finns även träpanelmönstrade tapeter. Färgskalan innehåller ljusa pasteller, men även mörkare träfärger.
************************************************************************
Löv har alltid tilltalat mig. Jag tänker på när löven har fallit till marken på hösten och den första frosten ligger över dem som ett tunt vitt täcke. Så vackert! Det är något lugnande med löv som faller. En
sådan tapet passar fint i ett sovrum, som på bilden. Och jag har hört att man blir lycklig av att titta på träd. Riktiga visserligen, men någon effekt kanske trädmönstrade tapeter kan ha? 🙂 Fina är de, hur som helst. Y
************************************
Pressbilder från Eco.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.