Trevlig helg!

Ljuva helg! Veckorna går så fort, så fort. Vädret har varit fantastiskt i över en vecka nu. Norrlandskusten är tydligen the place to be. 🙂 Man blir nästan kär i sin egen stad när det är så här vackert. Jag jobbar på och har lite kuliga saker på gång. Privat så planerar vi semestern.

Vi stannar hemma i Sverige i sommar. Jag ser fram emot ett Stockholmsbesök snart och en Göteborgsresa är också planerad. Jag har längtat tillbaka till Göteborg ändå sedan jag var där i november på bloggträff. Vi ska vi besöka vänner och jag ska passa på att se mer av staden. Helgen består av fix hemma. Cykelturer och promenader. Bloggande och lite annat. Söndagmiddag med fina vännerna. Jag önskar er en trevlig helg! Y

Bild från Sköna Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.