Per Holknekts kollektion för EM

Nu kommer de första bilderna på Per Holknekts kollektion för EM. Kollektionen heter Down och syftar till att man verkligen ska kunna koppla av och ha det skönt. Den stora fåtöljen är en blandning av soffa och sovmöbel. Mjuk, fluffig med plats för två. I kollektionen ingår även en tjock matta (tänkt att kunna ligga på), en kudde och en pläd. Här ser du hela kollektionen.
*************************************************************************
Nej, jag hoppar väl inte högt av entusiasm över kollektionen. Jag gillar tanken med den stora, mysiga fåtöljen. Skulle gärna sitta och se en film tillsammans med maken in en sådan fåtölj. Den kräver dock sitt utrymme. Jag är inte säker på att så många har plats. Och fransar är inte min grej. Mattan är fin och säkert skön att gå på. Ser fram emot att se kollektionen live – det kan vara en annan sak. Y ******************************************
Bilder från Hus & Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.