Sex and the City 2

Filmen Sex and the City 2 har premiär nu i veckan som kommer. Närmare bestämt på torsdag, den 28 maj. Jag ser fram emot att se filmen. Att det kommer att visas många vackra kläder kan vi vara säkra på. Säkert också en hel del spännande interiörer. ***********************************************
 
Här några bilder från Carrie och Mr Bigs lägenhet. I vardagsrummet känns inredningen väldigt amerikansk. Puffen, som Carrie sitter på, har en härligt blå färg. Köket ser spännande ut också. Läcker tapet. De översta bilderna kommer från Abu Dhabi, dit de fyra väninnorna åker på semester. Det är kul att tjuvkika lite. Vad säger ni? Ska ni se filmen? Y
Bilder från Moviezine, Film & Filia och via Habitually Chic.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.