Trevlig helg!

Fredag. Den här veckan har det inte handlat så mycket om inredning för min del. Eller snarare ovanligt lite för att vara mig. 🙂 Lite grann har jag jobbat. Men jag har tre färska inredningstidningar, som jag bara har bläddrat i. Normalt, så kastar jag nästan över dem. När det kretsar så mycket kring inredning till vardags, så är skönt med lite distans ibland. Nyttigt också, tror jag. Någon vecka ibland. 🙂

Idag går maken på semester. Fem långa härliga veckor. Jag kommer att vara ledig en hel del, men jag har inredningsjobb att slutföra (roliga jobb) och saker att förbereda inför hösten, så helt ledig i fem veckor blir jag inte. Bloggen uppdateras som vanligt. Eller nja, det kan gå någon dag utan inlägg. Vill ni ha koll, så prenumererar ni enkelt på mina inlägg här. Då blir jag glad! Trevlig helg, alla rara läsare! Kram Y

Friday. I have not focused on Interior design this week. I have three new interior design magazines, that I only browsed my way through. And that doesn´t sound like me. 🙂 Today, my husband worked his last day before his five week long vacation. I have some interior design assignments to complete, but I will be free for most of the time. My blog will be updated as usual. Well, at least almost. Have a nice weekend everyone!

Bild från Leva & bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.