Trevlig helg!

Det blev det glesare mellan inläggen än vad jag hade tänkt. Vi har haft 2 extra barn i nästan en vecka. Fint väder och fullt upp med aktiviteter. Långa frukostar är ett måste på sommaren, för mig. Att sitta länge och njuta är lyx. Hemma gör vi hotellfrukost light, dvs en lite enklare variant men med mycket att välja bland.

På bilden är det dukat för frukost i ett lusthus. Jag gillar blandningen mellan gammalt och nytt. Moderna möbler i en äldre miljö kan bli jättefint. Kräver en viss fingertoppskänsla dock. De fina stolarna heter Vela från Accademia och bordet är Thomas Sandells Outdoor air. I helgen ska vi fixa en hel del här hemma. Och så ska jag blogga. Jag har ju lite att ta igen. 🙂 Ha nu en fin helg alla! Y

Bild från Sköna Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.