Charmigt barnrum

Fina färger i ett barnrum. Rött, grönt och olika vita nyanser. Massor av charm. Den gamla byrån, sängen, trasmattan, golvet osv… Golvet gillar jag. Så snyggt med stora rutor. Jag föredrar mjuka övergångar mellan färgerna när man målar så här (undantaget klassiskt svart och vitt). Personligen gillar jag inte när sängen blir så här nött och rostig, men det är förstås en smaksak. Jag hade slipat och målat sängen fräscht vitt. Linan med kläder hade åkt upp på väggen istället. Med fina kort och barnteckningar. Perfekt i ett sommarhus, men lika fint i stan. Y

Nice colours in a childrens room. Red, green and different shades of white. Lots of charm. The old drawer, the bed, the rag carpet and so on… I really like the floor. It is nice with large squares. I prefer smooth transitions betwin the colours when one paints like this (except for classic black and white). Personally, I don´t like it when the bed gets this rusty and abraded, but it is of course a matter of taste. I would have put the rope directley on the wall with nice pictures and childrens drawings. Perfect in a summer house, but as nice in the city.

Bild från Vakre Hjem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.