Badkar mitt i rummet

Ett badkar mitt i rummet är få förunnat att kunna ha. Hur praktiskt det egentligen är kan man ju fråga sig. Men det ger onekligen charm och en känsla av lyx. Lantligt eller modernt. Fint, vilket som. Om man känner sig osäker på färgsättningen när man renoverar sitt badrum, så är vita väggar och grå, eller naturfärgade, klinkerplattor alltid ett säkert kort. Står sig i längden. Nej, det är inte tråkigt. Bara klokt. 🙂 Y *
*****************************************
A bathtub in the middle of the room isn’t someting you see every day. The practicality of this is of course questionable, but undeniably it gives charm and a feeling of luxury. Rustic or modern. Nice, either way. If you feel unsecure regarding the colour scheme, when you are renovating your bathroom, white walls and grey, or beige, clinker slabs is always safe. It will last. No, it is not boring. Just wise. 🙂 *****
*******************************************************************
Bilder från Sköna Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.