Tankar om färg

Ska vi prata färger, så är jag inne på vitt, svart och grönt i mitt hem för tillfället. Inte bara, förstås. Jag har alltid tyckt mycket om blått. Den här blå nyansen tilltalar mig mycket just nu. Och i våras så var jag plötsligt inne i en gul period. Gult finns fortfarande med mig. Jag gillar egentligen de allra flesta färgerna. En klar fördel när man arbetar som inredare. 🙂

Möjligen med undantag av senapsgul. Jag växte upp i ett mycket senapsgult flickrum. T o m heltäckningsmattan var senapsgul. 🙂 Tänk 70-tal, så förstår ni att det inte alls är så konstigt som det låter. Hemma hos oss har jag svårt att tänka mig lila. Och då klär jag mig gärna i lila, så det är inte färgen i sig. Konstigt det där. Men inredning är mycket känsla. Och inte alltid något som måste förklaras.

Fina glasunderlägg med 50-tals mönster. En bild som inspirerar. I all sin enkelhet. Man kan färgsätta ett rum utifrån den här bilden. Det blir tydligt hur färgerna harmonierar. Y

Bild från koloni stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.