Trevlig helg!

Fort gick den veckan. Helg igen. En fullsmockad sådan. Imorgon ska vi på auktion. Jag vill hitta en liten byrå, typ sängbord, till min klädkammare. Jag har hört från säker källa att det ska gå att fynda på den här årliga auktionen. Hoppas! Sedan ska vi ska fika tårta. Syrran Elin fyller år. Resten av dagen är det fotboll som gäller. Umeå Fotbollsfestival är igång. Kul! Sonen spelar och maken är tränare. Vi har tillbringat kvällen på ett blåsigt Nydala. Idag blev det förlust. Men de vann igår! 🙂

Den här veckan har jag och maken pysslat i trädgården. Vi har tagit bort en tråkig lampa som har stått där sedan 70-talet. Inte ett dugg 70-tals cool kan jag säga. Vi planterar och planerar. Det kommer att bli så bra! Trevlig helg alla! Kram Y

This week passed by really fast. We have a fully planed weekend ahead of us. Tomorrow we will visit an auction. I would like to find a little chest of drawers for my walk in closet. Tomorrow is my sister Elins birthday, so we will celebrate her and eat some cake. The rest of the day is aimed for fotball. Umeå Fotball festival. My son is playing. A great weekend to all of you!

Bild från Leva & bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.