Formex favorit – Shyness

Ni kanske minns att jag såg fram emot att besöka Shyness monter på Formex? Jag blev inte besviken. En liten, men fint inredd monter, som visade Shyness produkter på ett mycket bra sätt. Nya kollektionen Dawn är lika ljuvlig som den ser ut på bild. Jättefint mönster. Sött babyset och härlig frotté. Fin tavelvägg, där en av tavlorna visar att Shyness bäddtextilier Sober och Serenity fick Elle Interiörs Designpris 2010 – ”Årets sovrumsprodukt”. Något att vara stolt över! Y
*******************************
Perhaps you remember that I was looking forward to visit Shyness exhibion stand at Formex? I wasn´t disappointed. A small, but nicely decorated stand. Shyness products were shown in a very nice way. The new collection Dawn was as lovely as I expected. A really nice pattern. ****************************************************
Foto: Egna (klickbara).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.