Nyhet – Nordic Shine

Nordic Shine. En jättefin nyhet från Design House Stockholm. Jonas Grundells klassiska ljusstake, Nordic Light, har fått ett helt nytt uttryck. En elegant blank finish; högblank svart, vit eller rödlackad. Vi kommer att se mycket av den här ljusstaken i höst. Var så säker! Jag gillar den massor! Y **************************************
Nordic Shine. News from Design House Stockholm. Jonas Gardells classical design, Nordic Light, has been given a whole new expression. An elegant glossy finish; highgloss black, red and white lacquer. I like a lot! **************************************************

Pressbilder från Design House Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.