Nytt från Norrgavel

Nu kan man bläddra i Norrgavels nya kataloghemsidan. En av höstens nyheter är pinnstolen. En klassiker, som passar fint i Norrgavels sortiment. Norrgavels grundare Nirvan Richter skriver själv om stolen; ”Årets nyhet är – med sin breda ryggbricka – först och främst väldigt skön att sitta på”. Och det är väl ändå det allra viktigaste med en stol. Norrgavel har gjort en lätt och elegant pinnstol. Jättefin! Y

***************************************************’
Now you can take a look at Norrgavels new catalogue online. One of this autumns news is this chair – a classic Swedish chair. Nice! **********************************************************************************
Pressbild från Norrgavel.

3 kommentarer

 1. Nirvan Richter

  Hej Olle

  Som jag skriver på höstkatalogens baksida har jag skissat på pinnstolar i massa år. Jag har själv Lilla Åland bl a som arbetsstol och tycker mycket om den, men jag har också länge tyckt att den är för stor, tung och lätt obalanserad i många sammanhang. Den höga ryggen gör också sidopinnarna väldigt utsatta.
  Norrgavels nya pinnstol är en avsevärt lättare, smäckrare och mindre stol och som jag tycker man sitter ännu bättre på.
  Jag har också gjort ryggbrickan bredare och mer grafiskt avslutad. Olikheterna framgår tydligt om man jämför stolarna i verkligheten.

  Nirvan R

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.