Tripp Trapp i lila

Den klassiska Tripp Trapp stolen i nya färgen lila. Enligt Stokke är lila en tydlig trend inom mode och inredning. Nu finns det 13 olika färger att välja bland. Toppen, tycker jag. Hösttemat på Formex var ju Happy och handlade mycket om att vara personlig. Tripp Trapp stolen med alla sina färger och valmöjligheter ligger med andra ord helt rätt i tiden.

Tripp Trapp lanserades 1972. Min favorit bland barnstolar. Vår son och många av hans kusiner har suttit stadigt i sina Tripp Trapp stolar genom åren. Stolen är lätt att reglera allt eftersom barnet växer, så att de alltid sitter bra. Rekommenderas! Y

The classic Danish Tripp Trapp chair in a new colour – purple.

Pressbild från Stokke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.