IDAG – From Norrland with love

Designgruppen IDAG grundades 2008. Gruppen består av tre industridesigner; Anders Molin, Björn Öberg och Jan Löfgren. De är bosatta och verksamma i Sundsvall. Namnet IDAG står även för ”Industrial Design, Arts & Graphics”. Under Formex ställde de ut träpallarna Wood och Water. Utmärkt norrländsk design. Jag gillar! ?

IDAG design group was founded in 2008. The group consists of Anders Molin, Björn Öberg och Jan Löfgren. They are living and working in Sundsvall, Sweden. The name IDAG is not only a swedish word meaning ”today”, but also an acronym for ”Industrial Design, Arts & Graphics”. During Formex in Stockholm they introduced the wooden stools Wood and Water. Excellent design from the northern part of Sweden. I like!

Pressbild från IDAG samt eget foto.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.