STUVA förvaringssystem

 

Behovet av förvaring är ofta stort i ett barnrum. Jag gillar verkligen IKEAs förvaringssystem STUVA. Snyggt, stilrent och flexibelt. Går att kombinera på en mängd olika sätt. Vitt är alltid gångbart, men det finns flera fina färger att välja bland. Formgivare är Ebba Strandmark.

Nedersta bilden visar ett barnrum som är inrett av Isabelle McAllister. Hon har använt sig av en STUVA kombination. Den fina färgen på väggen heter Isglass och kommer från Alcro. Kvadratiska hyllor är fina i barnrum. Man bör helst undvika att bara möblera längs väggarna, men i ett barnrum kan det vara befogat. Där är det viktigt att ha rejält med fri golvyta.

STUVA from IKEA is a great storage system for children.

Bilder från IKEA och Leva & bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.