Bänk med förvaring

En jättefin bänk från danska Skagerak. Lika fin inomhus som utomhus. Flexibla möbler. I like! Bänken är vacker i all sin enkelhet. Tillsammans med träboxar blir den perfekt i hallen. Det är lätt för barnen att dra ut sin låda. Vantar och mössor ligger där de ska. Så skönt på morgonen när man ska iväg till skolan och jobbet. Högaktuellt nu när det har blivit kallare ute. Hos oss är reflexvästar och reflexband ett måste. Vi promenerar med hund i ur och skur, i ljus och i mörker. 🙂 Och det känns så mycket bättre när sonen är ute och har sin väst på sig. Nej, den kanske inte är cool. Men det är coolt att synas! Y
A nice bench from Danish company Skagerak.
Bilder från Skagerak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.