Trevlig helg!

Idag har det snöat hela dagen. Det är ljuvligt vitt ute. Snötyngda grenar. Ljust och vackert. Jag är norrlänning i själ och hjärta. Det märks allra mest på vintern. Jag älskar snö! Och inte bara jag. Det är så härligt att se sonens leende när första snön kommer. Och Ville-hund som stoppar ner nosen i pudersnön och plogar sig fram. För att sedan lyckligt titta upp igen.

Imorgon ska jag plantera hyacinter och amaryllis. Det ser jag fram emot. Huset ska adventpyntas. Ni vet redan att det kommer att gå i vitt och grönt. Kanske lite silver också. ”Enkelt är vackert” är min melodi och så har det nog alltid varit. Lite rött smyger in när vi närmar oss jul. Maken måste också få tycka lite. 🙂

Hyacinter i enkla lerkrukor, lite mossa och kanske ett band. Enkelt och vackert. Trevlig helg alla! Kram, kram Y

Bild från Allt i Hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.