Första advent

Vi har firat första advent inbäddade i snö. Jag skulle egentligen visa adventsbilder hemifrån oss, men tiden räckte inte till. Fotat är det dock, så bilderna kommer imorgon. Igår planterade jag för fullt, precis som det var tänkt. Härligt rogivande. Vackra växter, jord och mossa. Och lecakulor. Inte lika charmigt, kanske, men de är bra att ha i botten på krukan. Adventljusstaken står i köksfönstret och Fling-stjärnan sitter uppe i burspråket. Och första ljuset är tänt i ljusstaken på köksbordet. Vi köpte en ny ljusstake igår. Jag är riktigt nöjd med den. Blev fint med mossa i botten. Och en (!) kotte. Kommer på bild imorgon. Lovar. Kram Y

Bild från Sköna Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.