Nytt från Sagaform

  
På Formex första dag, så presenterade Sagaform sina nyheter. Det är alltid trevligt att besöka Sagaform. De har en bra stämning i sin monter och många fina produkter. En av vår/sommarnyheterna är Hanna Wernings nya mönster Paradise. Mönstret finns som dekoration på bl a kylväskor, förkläden, skålar, muggar och fat. Hanna Werning var själv där och pratade om Paradise. Mönstret har ett djungeltema med palmblad och frodig växtlighet. Mitt i bland allt detta dyker det upp en haj! På bilden ser ni min lilla kylväska, format riktigt liten. Den är jättesöt och används redan flitigt för att frakta matlådor och kylvaror till kontoret.
Annat nytt hos Sagaform är skärbrädor i olika storlekar. Formgivna av Jonas Rydlander. Tre brädor för olika ändamål; en för bröd, en för tranchering och för mer allmän användning. Formen har även en praktisk funktion. Avslutet på brädan gör att det endast blir två kontaktytor mot diskbänken. Bra när skärbrädan ska torka. Träet blir inte uppluckrat och förstört. Snygga är de också. Y
Foto: Annika Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.