Stringhyllan i nya färger

Stringhyllan finns nu i tre nya färger; Soft Mint (mint oljad ek), Soft Powder puderrosa/oljad valnöt) och Soft Nude (hudfärgad/oljad björk). ?Mintfärgat har jag fortfarande lite svårt för. Jag var tonåring under den allra värsta pastellperioden. Fick en för stor dos av det mintfärgade, tror jag. 🙂 Men jag tycker ändå att hyllan är fin. Ännu finare är den i rosa och valnöt. Det blir en fin kontrast mellan det ljust puderrosa och den mörka valnöten. Nudefärgen kommer att bli stor i vår och sommar, iallafall i modevärlden. Fint att inreda med också, tycker jag. Klicka gärna upp bilden, så ser ni färgerna bättre. Y
Eget kollage av pressbilder från String.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.