Bernhard – en snygg matplatsstol

Bernhard är en prisvärd och snygg matplatsstol från IKEA. Sitsen har svikt, som förhindrar statiskt sittande och ger ökad sittkomfort. Man kan, med andra ord, sitta länge, prata och njuta av maten. När vi har gäster på middag, så skuttar barnen snabbt iväg och leker medan vi vuxna ofta blir sittande i köket hela kvällen. Det är viktigt med bekväma stolar, minsann! Stolen har en stoppad sits av mjukt och slitstarkt läder. Jag är ingen jättefan av skinnmöbler, men det är onekligen praktiskt med skinn. Bara att torka av. Läder blir dessutom bara snyggare med åren, om man sköter om det. Lite otippat, så tycker jag att den här gulgröna nyansen var snyggast (iallafall på bild). De andra färgerna ser ni här. Y
Bild från IKEA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.