Trevlig helg!

Jag startade helgen på bästa sätt; födelsedagskalas! Världens finaste Tim, min systerson, fyllde 14 år. Det känns inte alls så länge sedan han föddes. I somras blev han längre än mig. Sötplutten som jag har burit omkring på så mycket. 🙂 Min man kom hem från Stockholm och joinade oss. Utarbetad, men han är hemma iallafall. Jag får pyssla om honom lite i helgen. Det verkar han behöva.
Jag hoppas innerligt att den här kylan ska ge med sig. Vi har haft sagolikt vackert väder hela veckan, men det är iskallt. Vore det inte för hundpromenader så skulle jag inte gå ut alls. Jag är tydligen ingen riktig norrlänning när allt kommer omkring. 🙂 Jag njuter fortfarande av mina snittblommor som jag fick av maken i måndags. Bilden ovan visar på ett fint sätt att man inte måste slå på stort för att få in lite färg och blomster hemma. Tre blommor duger gott. Trevlig helg alla! Y
Bild från Nordhjem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.