Barnrum med citytema

    
   
   
Leva & bo visar det här fina barnrummet på sin sajt. Sovrummet är inrett i stadstema. De färgglada garderoberna (ni känner kanske igen det holländska originalet?) är byggda av Billy-bokhyllestommar. Dörrarna är tillverkade av mdf-skivor som målats och fönstren är gjorda av dekorplast. I rummet finns en gatlykta i miniatyr, som fungerar bra som nattlampa. En polisleksaksbil står på golvet och väntar på att köras omkring. Den gosiga mattan borde kanske ha varit grön eller grå för att fullända citytemat, men mattan har en härlig färg, som passar bra i rummet. Så vad spelar det för roll? 🙂 Här kan ni läsa hela reportaget och se fler bilder. Y

Uppdatering; Isa har en blogg – kolla in den här.

Bilder från Leva & bo. Foto: Frida Ekamn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.