Stora tavlor med djurmotiv

Jag är stormförtjust i sådana här stora tavlor med hundar på. När jag såg den här bilden så blev jag påmind om att jag ska beställa en förstoring av vår Ville. Det har jag tänkt göra länge. Jag vet precis var den ska sitta. Vi har en tom ruta ovanför vår spiraltrappa. Där blir den perfekt! Så stor som på bilden kommer den inte att bli. Det är få förunnat att kunna ha så här stora tavlor. Takhöjden i det här rummet är något alldeles extra. Men alla kan ha en riktigt stor tavla hemma.

Svartvitt eller färg? En smaksak. Valet beror förstås även på de färger och möbler som redan finns i rummet där tavlan ska hänga. Självklart behöver det inte vara en hund på bilden. En katt eller en häst fungerar lika bra. Eller varför inte favoritmarsvinet? 😉 Så länge det är ditt älskade djur, så blir känslan detsamma. Y

Bild från Bo bedre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.