Vårfräscht vardagsrum

  
 
 
Återigen fina bilder från IKEAs blogg Livet hemma. Den här känslan vill jag ha i vårt vardagsrum. En lätt känsla. Det stora rummet med högt i tak och stora fönster gör förstås sitt till. Men den här stilen fungerar i stort sett överallt. Jag gillar hur den snygga skylten tar igen det svartvita i mattan (och kuddarna). Nya lampan IKEA Stockholm faller mig också i smaken. Jag vet att den är lik AJ golvlampa från Louis Poulsen och kanske är det just därför. Plåtskåp är coola i ett tonårsrum, men passar alldeles utmärkt även i vardagsrummet. Snyggt stylat av Sa?a Anti?. Y
Bilder från Livet hemma (IKEA). Foto: Patric Johansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.