Lilla Veras rum

I veckan kom nya numret av Family Living. Där kan man bland annat kika in hos Linda Bengtzing med familj. Jag gillar bilden från lilla Veras rum. Vi är många som gillar att ha vita väggar som bas. Så lätt att förändra med färger. Även ett barnrum kan ha vita väggar. Det kan bli mysigt ändå. Klart att den öppna spisen bidrar till charmen. Ett stort barnrum skulle jag inte måla helt vitt. Men när man har ett litet rum som ska kännas större, blir vitt perfekt.

Tänk på att vitt inte bara är vitt. Det vore alltför enkelt. 🙂 Det finns en mängd olika nyanser att välja bland. Vilken nyans ska man då välja? Det beror på golvet. Och de möbler och färger som man ska ha i rummet. Tips; ta med ett foto av golvet (kolla att färgen stämmer), några textil- och färgprover till färgaffären, så får ni hjälp där. Eller rådfråga en inredare. 😉 Hela reportaget ser här. Y

Bild från Family Living. Foto: Jonas Gustavsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.