Smakfullt Londonhus

Vad vill jag säga med den här något bleka sviten av bilder? ?Den må sakna färg, men bilderna förmedlar den där känslan som jag är ute efter i ett hus. Jag skulle älska att inreda detta ljuvliga Londonhus! Golvet är fantastiskt (Denisen) och kolla burspråket på översta bilden! Köket ligger i en senare tillbyggnad, men det är smakfullt gjort. Flyttar jag till London någon gång – då vill jag bo här! 😉 Y

Bilder från Boligmagasinet. Foto: Rogan MacDonald.

2 kommentarer

  1. Annika Persson

    Ja, i dagsläget kan man kanske kalla det sterilt, men grunden är jättefin. Som jag skriver så skulle jag älska att inreda det här huset. Det skulle kunna bli så fint! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.