Lediga dagar och påsk

?Jag har varit ledig med min son sedan i måndags. Det har varit så skönt att bara vara ett par dagar. Nu är maken också ledig och det gillar vi förstås ännu mer. Vi har inga stora planer för den här påsken och det känns helt ok. Men påskmiddag med släkten blir det. Och Lunas 3-årskalas vill ingen missa. Jag ska fota också. Hemma hos-bilder är önskade. Vi får se vad det kan bli?

Hur gör ni, målar ni ägg på påskafton? Det gör vi. Inget märkvärdigt. Lite sådär bara för att… 😉 I år tänker jag inspireras av bilden ovan. Det blir randigt. Annars skulle vara fint att blåsa ur ägg och måla dem randiga och hänga i riset. Om man känner för att pyssla lite. Själv ska jag vara lat i år och påskpyssla så lite som möjligt. 😉 Jag fortsätter på min bara vara-bana ett par dagar till. 😉 Kram Y

Bild från Leva & bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.