Vitt

I sann Långfredagsanda, så blir det ett färglöst inlägg idag. För vitt för min smak, men det finns mycket i bilden som jag gillar. Gardinerna t ex. Jag är ingen fan av panelgardiner. Tycker att det ger ett alldeles för stelt intryck (min personliga smak – smaken är olika, tack och lov). Jag tycker att gardiner (textilier) ska mjuka upp. Det gör gardinerna på bilden. De slutar perfekt ovanför golvet. Någon centimeter luft är allt som behövs.

Några kvistar i en vas – enklare dekoration finns nästan inte. Jag hade stoppat i en kvist till, för lite mer symmetri. Nej, det måste verkligen inte vara tre av allt. 🙂 Söt pall med skinnsits. När man inreder ett så vitt rum som detta är det viktigt att variera material och strukturer. Det har man lyckats fint med här. Y

Bild från Vt wonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.