Längtan – sommarhus

Åh, nu börjar den där tiden, då jag börjar längta efter ett sommarhus. En liten, liten stuga är allt jag önskar. 😉 Det är inte alls synd om oss. Vi har en stor trädgård, men vi bor trots allt i stan. Jag längtar bort från alla ljud. Det är ju alltid härligt – och nyttigt – med miljöombyte. Har man något eget, så är det lätt att åka iväg när andan faller på. Och tänk så roligt  att inreda. 😉  

Så här skulle matplatsen i vårt lilla sommarhus kunna se ut. Men jag vill gärna ha ett brädgolv och så en trasmatta någonstans bredvid. 😉 Nu blir det iallafall lite miljöombyte för oss. Vi ska åka ut i skärgården, som min syster brukar säga. Holmsund med andra ord. Vi ska lämna tillbaka fina kusin Milo, som har sovit hos oss i två nätter. Det skiljer bara 6 månader mellan vår son och Milo. Killarna är som ler och långhalm. Mysigt. Y

Bild från adriane at Home.

2 kommentarer

  1. Annika Persson

    Svar till Birgitta J:n (2011-04-23 15:43)
    Så sant! Som tur är, så har min pappa en stuga. Där bygger sonen en koja tillsammans med sina kusiner. 😉 Jag älskar årstidsväxlingar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.