Påskbilder

Jag har haft en ganska så inredningsfri Påsk. Men eftersom ni är många som önskar egna bilder, så bjuder jag här på ett litet kollage från min Långfredag. Vi åkte och fikade vid min pappas stuga i Norrmjöle. Norrmjöle ligger vid havet, strax utanför Umeå. Där var det inte så grönt ännu – det fanns till och med snö kvar. Till Villes stora glädje. Han älskar att ”snöbada”. Påsken behöver inte vara gul, men hos oss var den det. Gula tulpaner. Vackraste blomman till Påsk, tycker jag.

Hela Påsken har vi hängt med mina systrar och deras familjer. Vi har pratat och skrattat, kusiner har sovit över och hundar har lekt. Syrran Jenny har tre mopsar, syrran Elin har en mops och vi har vår cavalier Ville. Så det blir ett gäng hundar. 🙂 På bilderna ovan mopsvalpen Mars och min fina systerdotter Sanna. Ni ser även en liten glimt av stugan. En charmig timmerstuga. Eller ett hus, rättare sagt.

?Ingen trädgårdstomte i pappas trädgård, men väl en stenuggla. Luna hittade vatten, men med nya vita skor, så blev det inga härliga vattenplums den här gången. 🙂 På kvällen bjöd jag hem oss alla till syrran Jenny. Det kan man göra till min syster. 🙂 Vi grillade och hade supermysigt. Y

Foto: Annika Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.